Appareils & accessoires
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
Prép. 20min
Total 4h 50min
10 pieces
Ingrédients
-
natural yoghurt500 g
-
orange blossom water1 - 2 tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar½ tsp
-
water300 g
-
fine semolina plus extra for sprinkling130 g
-
plain flour200 g
-
cream of tartar¼ tsp
-
salt1 tsp
-
milk200 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
butter for frying
-
orange marmalade to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
455.3 mg
Protides
6.9 g
Calories
877.5 kJ /
208.9 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
33.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Shane Delia's Spice Journey
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Roselle Jelly
35min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Vegetable harrira soup
45min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Bun kebab
1h 45min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Spiced almond eggnog
30min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Samke harra
35min
Party popcorn
1h