Eggplant Sauté
TM6 TM5

Eggplant Sauté

4.4 ( 36 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger peeled, sliced
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz oyster sauce
  • 1 tsp fish sauce
  • 1 tbsp sugar
  • 1 tsp chili broad bean paste
  • 3 tsp cornstarch divided
  • 2 oz vegetable oil
  • 20 oz Thai eggplants cubed (1 in.)
  • 10 fresh basil leaves chopped
  • 2 green onions cut on the bias
    ou 2 green onions curled (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
259 kcal / 1084 kJ
Protides
2 g
Lipides
22 g
Glucides
17 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
510 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives