Appareils & accessoires
Shiitake mushroom sauce
Prép. 20min
Total 45min
600 g
Ingrédients
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
6 g
Calories
724 kJ /
173 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3 g
Glucides
14 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Sesame Crème
10 Min
Buddha's Delight
55 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min