Appareils & accessoires
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
Prép. 15min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
water17 ½ oz
-
carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
sweet potatoes cubed (1 in.)14 ½ oz
-
potatoes cubed (1 in.)14 oz
-
butternut squash cubed (1 in.)7 oz
-
zucchini with skin, cubed (1 in.)10 ½ oz
-
red onions in wedges10 ½ oz
-
red bell pepper sliced in strips10 ½ oz
-
extra virgin olive oil to grease1 ½ oz
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mixed fresh herbs chopped, to garnish1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
392 mg
Protides
3 g
Calories
761 kJ /
182 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sensational Side Dishes
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Steamed Broccoli
25 min
Green Bean Gremolata
25 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Shrimp Sauté
25 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Turkey Chili
45 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Lemony Green Beans
20 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min