Eggplant and Tomato Pasta
TM6 TM5

Eggplant and Tomato Pasta

3.6 ( 56 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 1 oz olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 4 oz yellow onions quartered
  • 21 oz ripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)
    ou 21 oz canned whole tomatoes
  • 1 tsp Italian seasoning
  • 1 ½ tsp salt or to taste
  • ½ tsp ground black pepper or to taste
  • 1 tsp sugar
  • 16 oz eggplant cut into pieces (¾ in.)
  • 12 oz dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
  • 24 ½ oz water
  • 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
513 kcal / 2146 kJ
Protides
19 g
Lipides
13 g
Glucides
85 g
Fibre
10 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives