
Appareils & accessoires
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
Prép. 20min
Total 9h
4 portions
Ingrédients
Lamb Curry
-
olive oil20 g
-
garlic cloves halved, to taste2 - 3
-
brown onions cut in wedges200 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces½
-
cumin seeds2 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
tomato purée40 g
-
flaked almonds, toasted60 g
-
lamb meat for stewing, boneless diced (4 cm)650 g
-
fine sea salt1 tsp
-
coconut milk400 g
Cucumber Couscous
-
couscous350 g
-
water350 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cucumber diced (1 cm)150 g
-
flaked almonds, toasted60 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh mint leaves plus extra roughly chopped for garnishing5 g
-
olive oil30 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
1037 kcal /
4342 kJ
Protides
49 g
Lipides
60 g
Glucides
70 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
16 g
Sodium
876 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Slow Cook with Blade Cover
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande