Appareils & accessoires
Slow-cooked Chickpeas
Prép. 10min
Total 14h 40min
1 Total recipe
Ingrédients
-
dried chickpeas (see tip)250 g
-
water for soaking
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Protides
56 g
Calories
4474 kJ /
1067 kcal
Lipides
35 g
Fibre
39 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
121 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook with Blade Cover
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Cabbage Thoran
20min
Millet
45min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Coconut Yogurt
11h 30min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Almond Milk
6h 10min
Steamed Wholemeal Bread
2h
Steamed Tofu
30min
Almond Milk
8h 40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min