Appareils & accessoires
Coleslaw
Prép. 10min
Total 10min
4 porsjoner
Ingrédients
-
kål deles opp200 g
-
gulrot deles opp100 g
-
eple, grønt (ca. 100 g), delt i 4 deler1
-
løk (optionnel) etter smak20 g
-
salt etter smak1 klype
-
malt svart pepper etter smak1 klype
-
majones etter smak2 ss
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
1 g
Calories
554 kJ /
133 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3 g
Glucides
8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Detoxsalat
Pas d’évaluation
Eksotisk fruktpudding
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Bruschetta med bønnepålegg
Pas d’évaluation
Avokadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Djevelegg
Pas d’évaluation
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Pas d’évaluation
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Pas d’évaluation
Asparges-og mangosalat
Pas d’évaluation
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation