Appareils & accessoires
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
289 mg
Protides
7 g
Calories
2120 kJ /
506 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
52 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet baking with caramel
5 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Tomato Short Ribs Stew
Keine Bewertungen
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Béchamel Sauce
Keine Bewertungen
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Baklava
1 Std. 10 Min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Grilled Percik Chicken
1 Std.
Chocolate ice cream
12 Std.
Beignets
3 Std.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 Std. 10 Min