Spiced pork terrine
TM5 TM6

Spiced pork terrine

4.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 300 g pork throat fat, cut in pieces (approx. 2 cm)
  • 500 g pork chine, boneless, cut in pieces (approx. 2 cm)
  • 1 - 2 tsp fruit brandy (e.g. apple) (optional)
    ou 1 - 2 tsp warm water
  • 2 tbsp warm water
  • 2 tbsp raisins
  • 40 g nuts, shelled
  • 50 g dried apricots, pitted
  • 40 g dried figs
  • 50 g prunes, pitted
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 egg
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground pepper
  • 2 dried bay leaves
  • 1 pork caul fat

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1176 kJ / 285 kcal
Protides
7 g
Glucides
3 g
Lipides
27 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives