Appareils & accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Bechamelsaus
15min
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Bloemkool met kaas
55min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Bechamelsaus
15min
Béchamelsaus
15min
Gegratineerde coquilles
25min