Appareils & accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Prép. 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingrédients
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3 mg
Protides
2 g
Calories
1024 kJ /
244 kcal
Lipides
3 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
48 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Scones met frambozenboter
25min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Kruiden- en citroenzout
1h
Horror punch
20min
Kippenbouillonpasta
45min
Soezendeeg
2h
Peren in rode wijn
5h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Rudolphs Mocktail
30min
Curryketchup
30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h