Appareils & accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Prép. 30min
Total 2h
6 porties
Ingrédients
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optionnel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
159 mg
Protides
7 g
Calories
1615 kJ /
386 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
23 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Soezendeeg
2h
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Gezouten-Karamelijs
14h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Panna cotta
6h 15min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Ananas zandkoekjes
2h
Chocolademousse
3h 20min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Portugees crème brûlée
25min