Appareils & accessoires
Brioche Creamed Corn
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Asiago cheese in pieces3 oz
-
brioche bread crust removed, cubed (2 in.)3 oz
-
whole nutmeg1
-
fresh ginger peeled½ oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
unsalted butter cubed, divided3 oz
-
fresh sweet corn kernels16 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
salt to taste
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
190 mg
Protides
8 g
Calories
1699 kJ /
406 kcal
Lipides
32 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
25 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookalong Lunch
4 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Ground Coffee
5 Min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Blackberry Frozen Yogurt
12 Std. 5 Min
Cioppino
55 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min