Lemon Caper Asparagus
TM6 TM5

Lemon Caper Asparagus

4.7 ( 26 évaluations )

Ingrédients

  • 12 oz pencil-thin asparagus woody ends trimmed
  • 1 oz shallots cut into pieces
  • 2 tbsp capers drained
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt to taste
  • 3 oz unsalted butter cut into pieces
  • 1 oz lemon juice
  • 20 oz water
  • 1 lemon cut into wedges, to garnish
  • lemon zest to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
179 kcal / 749 kJ
Protides
2 g
Lipides
17 g
Glucides
6 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives