Appareils & accessoires
Cream of Crab Soup
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
yellow onions quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
fish stock16 oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
mace¼ tsp
-
Tabasco sauce2 dashes
-
whipping cream4 oz
-
crab meat8 oz
-
dry sherry2 oz
-
fresh baguette sliced, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
22 g
Calories
2209 kJ /
528 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Glucides
53 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
CharlestonSavor the South
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Creamy Mushroom Soup
25 min
Baked Brie Pie
50 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Lobster Bisque
1 h 50 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Cajun Gumbo
1 h 30 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Chicken Marsala
40 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Baked Crab Dip
15 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min