Quick Thai chicken curry
TM6 TM5 TM31

Quick Thai chicken curry

3.7 (59 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 50 - 100 g onions
  • ½ - 1 tsp salt
  • 30 g oil
  • 50 - 100 g Thai red curry paste
  • 200 g coconut milk
  • 200 g water
  • 400 g waxy potatoes, peeled, cut in bite-size pieces
  • 100 g carrots, cut in bite-size pieces
  • 600 g chicken breast fillets, skinless, cut in cubes (3 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1914 kJ / 459 kcal
Protides
42 g
Glucides
27 g
Lipides
20 g
Graisses saturées
8.5 g
Fibre
6.6 g
Sodium
633.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives