Appareils & accessoires
Gerbeaud Cakes
Prép. 20min
Total 1h 20min
24 pieces
Ingrédients
Filling
-
8 oz hazelnuts, without skinwalnuts whole8 oz
-
sugar8 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
dark raisins2 oz
Dough
-
whole milk2 oz
-
active dry yeast1 tsp
-
unsalted butter diced, room temperature8 oz
-
sour cream2 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
egg yolk from large egg1
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
apricot jam divided6 oz
-
dark chocolate chips5 oz
-
unsalted butter diced2 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
48 mg
Protides
5 g
Calories
1410 kJ /
377 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
38 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Cookie Exchange
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Guava Paste Cookies
45 Min
Chocolate Gingerbread Cookies
2 Std. 15 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Lemonade (TM5 Metric)
10 Min
Hazelnut Snow Clouds
40 Min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Banana Bread Maui
1 Std.
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 Std. 20 Min
Yogurt Cake
50 Min
Eggnog Bundt Cake
1 Std. 45 Min
Fruit Tart
2 Std. 40 Min
Apple Cinnamon Cake
1 Std. 45 Min