Salt-free Vegetable Stock Paste

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 39 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
500 g

Ingrédients

  • celery stalks washed, cut in pieces
    200 g
  • carrots washed, peeled, cut in pieces
    250 g
  • onions quartered
    100 g
  • tomatoes washed, cut in pieces
    100 g
  • courgettes washed, cut in pieces
    150 g
  • fresh mushrooms washed, halved if large
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (optionnel)
    1
  • fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only, washed
    4 sprigs
  • olive oil
    15 g

Infos nut. par 20 g

Calories 18.2 kcal / 76.1 kJ
Protides 0.5 g
Lipides 0.7 g
Glucides 2.8 g
Fibre 1.1 g
Graisses saturées 0.1 g
Sodium 15.5 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...