Appareils & accessoires
Hokkaido Cupcakes
Prép. 10min
Total 45min
5 pieces
Ingrédients
-
egg yolks (approx 3 yolks)45 g
-
caster sugar70 g
-
vegetable oil20 g
-
full cream milk45 g
-
superfine flour sieved60 g
-
egg whites (approx. 4 whites)135 g
-
cream of tartar (optionnel)⅛ tsp
-
whipping cream200 g
-
instant custard powder10 g
-
icing sugar to garnish1 tsp
-
fresh mixed berries to garnish50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
95 mg
Protides
7 g
Calories
1304 kJ /
312 kcal
Lipides
20 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
28 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Party Bites
12 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Keine Bewertungen
Hash Browns
20 Min
Bomboloni with Custard
3 Std. 30 Min
Gluten free waffle cones
35 Min
Mee Soto
1 Std. 10 Min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4 Std. 30 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min
Sambal Sotong
1 Std. 15 Min
Mantao
1 Std.