Appareils & accessoires
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
Prép. 20min
Total 9h 10min
15 pieces
Ingrédients
-
urad dhall soaked for 8 hours, drained (see tips)150 g
-
parboiled rice (idli or basmati), soaked for 8 hours, drained300 g
-
cooked rice150 g
-
fenugreek seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
ghee for greasing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2 g
Calories
301.2 kJ /
72 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0 g
Glucides
12 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Go Mamak
12 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Fresh coconut chutney
10min
Mint and peanut chutney
35min
Vada
2h 35min
Rasam
20min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Puri
35min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Idli
15h 40min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Chapatis
1h