Appareils & accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Prép. 20min
Total 4h 25min
4 porties
Ingrédients
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1591 mg
Protides
42 g
Calories
4148 kJ /
991 kcal
Lipides
76 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
32 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Cholent
Pas d’évaluation
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Kweeperentaart
8h
Pommes Dauphine
1h 40min
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Drijvende eilandjes
40min