Appareils & accessoires
Geitostkroketter med cecina skinke
Prép. 45min
Total 9h 20min
40 stykker
Ingrédients
-
cecina skinke delt i biter (se tips)150 g
-
olivenolje20 g
-
smør60 g
-
løk delt i biter40 g
-
hvetemel160 g
-
melk800 g
-
salt½ ts
-
geitost, myk terninger150 g
-
brødsmuler, tørket300 - 400 g
-
egg pisket2 - 3
-
stekeolje500 - 600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stykke
Sodium
182.8 mg
Protides
4.1 g
Calories
514 kJ /
123 kcal
Lipides
7.5 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Da. Nå. Alltid.
50 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Detoxsalat
Pas d’évaluation
Eksotisk fruktpudding
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Bruschetta med bønnepålegg
Pas d’évaluation
Avokadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Djevelegg
Pas d’évaluation
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Pas d’évaluation
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Pas d’évaluation
Asparges-og mangosalat
Pas d’évaluation
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation