Appareils & accessoires
Asparagus and potatoes with hollandaise
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
738.7 mg
Protides
11.6 g
Calories
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Lipides
40.5 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
24.4 g
Glucides
41.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Fresh jalapeño dip
5min
Spiralized Apple Fritters
35min
Oysters with lime granita
5min
Mini rum baba bundts
2h
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Pas d’évaluation
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Quiche Lorraine
45min
Aperol spritz sorbet
8h 20min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Boeuf Bourguignon
11h 25min