Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
TM6 TM5

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 ( 9 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 45 g sugar divided
  • 120 g water room temperature
  • 7 g active dry yeast
  • 55 g butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
  • 290 g milk room temperature
  • 635 g all-purpose flour divided, plus extra to dust
  • 10 g salt good quality

Toutons

  • 250 g vegetable oil to fry

Bread

  • butter melted, to brush, plus extra to serve
  • molasses to serve
  • powdered sugar to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
330.6 kcal / 1383.2 kJ
Protides
4.9 g
Lipides
19.4 g
Glucides
34.2 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Sodium
251.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives