Versions compatibles
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
120
g kabak, soyulmuş,
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
130
g patates, soyulmuş, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 20 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
-
50
g dana bonfile, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
ou 50 g kuzu sırtı fileto, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 250 g su
- 1 - 2 tk zeytinyağı (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 469 kJ / 112 kcal
- Protides
- 8.1 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 3.6 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 35 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Havuçlu Meyve Lapası
25 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min