Red Mole Chicken Enchiladas

Red Mole Chicken Enchiladas

4.2 11 évaluations
Prép. 35min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

  • Oaxaca cheese in pieces
    10 ½ oz
Mole
  • dried pasilla chilies destemmed and deseeded
    1 oz
  • dried ancho chilies destemmed and deseeded
    2 oz
  • corn tortilla toasted, loosely crumbled
    1
  • Mexican chocolate tablet broken into pieces
    1 ½ oz
  • raisins
    1 oz
  • almonds
    1 ½ oz
  • toasted sesame seeds
    1 ½ oz
  • anise seeds
    ⅛ tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • whole clove
    1
  • Roma tomatoes cut into pieces
    7 oz
  • white onion
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter
    1 oz
  • sugar
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • water
    28 oz
  • chicken breasts, skinless, boneless quartered
    21 oz
Enchiladas
  • vegetable oil to fry
  • corn tortillas
    18
  • sour cream to garnish
    Mexican crema, to garnish
  • avocado thinly sliced, to garnish
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 749.3 kcal / 3034.5 kJ
Protides 43.4 g
Lipides 38.7 g
Glucides 62.3 g
Fibre 14.1 g
Graisses saturées 15.1 g
Sodium 838.9 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...