Appareils & accessoires
Pastasalade met forel en groenten
Prép. 20min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optionnel)1 snuifje
-
citroensap (optionnel)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
1497 kJ /
357 kcal
Lipides
14 g
Fibre
5.8 g
Glucides
35 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Chocoladetruffels
2h 45min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Geroerbakte groenten
10min
Appelpunch
30min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min