Appareils & accessoires
Bessenmousse
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
1432 kJ /
342 kcal
Lipides
18 g
Fibre
1.7 g
Glucides
38 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Custard
15min
Vruchtenroomijs
5min
Rijstsalade
1h
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Yoghurtijs met mango
12h
Vastensoep
30min
Kerst stol
2h 20min
Chocoladecustard
1h 20min
Bessenschuim
10min
Aardappel- en groentenpuree
40min