Versions compatibles
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dolgu
-
10 - 15
g tarhun, taze, sadece yaprakları, damak tadına göre
ou frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm) - 80 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş
- 100 g ricotta peyniri, taze
- 20 g limon suyu
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
- 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler
- 1400 - 1500 g su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 2 kırmızı biber, ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 4 diş sarımsak, kabukları soyulmamış
- 40 g zeytinyağı
- ¼ tk deniz tuzu
- 1 tutam karabiber
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1316.8 kJ / 314.8 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 2.5 g
- Lipides
- 15.5 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 140.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Vegan Makarna
1 Std.
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Pas d’évaluation
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Pas d’évaluation
Buharda pişmiş karides
15min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Pas d’évaluation
Sabayon
15min
Spagetti Carbonara
40 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 godz. 20 min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min