Appareils & accessoires
Passion Fruit Tart with Meringue
Prép. 25min
Total 5h 10min
8 portions
Ingrédients
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
6 oz passion fruit purée, canned, blendpassion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
289.9 mg
Protides
16.3 g
Calories
2891.4 kJ /
691.1 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
99 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Delights
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Sugar Glaze
5min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Strawberry Macaroons
50min
Dulce de Leche Ice Cream
12h
Meringue Ghosts
12h 25min
Hazelnut Chocolate Atole
15min
Marshmallow Milk
10min
Tres Leches Cupcakes
45min
Eggnog
4h 40min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h