Versions compatibles
Unt cu roșii deshidratate, busuioc și parmezan
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 50 g roșii deshidratate, conservate în ulei, scurse
- 200 g unt nesărat, moale
- Infos nut.
- par 1 Rețetă completă
- Calories
- 7587 kJ / 1812 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 188 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Salată de broccoli cu ardei gras roșu și semințe de pin
10 Min
Batoane cu migdale și curmale
2 godz. 15 min
Salată de sfeclă roșie
10 Min
Unt cu salvie și usturoi negru
Pas d’évaluation
Unt cu usturoi și verdețuri
1 godz. 10 min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40 min
Granola cu fructe
Pas d’évaluation
Carpaccio de sfeclă roșie
Pas d’évaluation
Sos Mojo pentru fructe de mare
10 Min
Biscuiți cu ierburi aromate și parmezan
1u. 35min
Tort Simnel
Pas d’évaluation
Risotto cu sparanghel și leurdă
35 min