Appareils & accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Prép. 40min
Total 2h 50min
6 porties
Ingrédients
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
84.2 mg
Protides
6.1 g
Calories
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
14.2 g
Glucides
30.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Salmorejo
Keine Bewertungen
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Lemon curd
20 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Zalmburgers
25 Min