Appareils & accessoires
Egg Custard Tarts
Prép. 40min
Total 2h
14 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter diced50 g
-
sugar95 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
baking powder (optionnel)½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
milk300 g
-
egg yolks from large eggs3
-
ground nutmeg12 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
28 mg
Protides
2.8 g
Calories
505 kJ /
121 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
16 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Eccles Cakes
1h 45min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Steak and Kidney Pudding
5h
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1h
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Victoria Sponge
1h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Scones
30min