Tomato and Feta Pasta
TM6

Tomato and Feta Pasta

4.3 (40 évaluations )

Ingrédients

  • 4 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • 4 garlic cloves, sliced
  • 40 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 10 oz pasta dried, type fusilli
  • 20 oz cherry tomatoes, halved
  • 12 oz feta cheese block, halved horizontally
    ou 12 oz feta cheese block, halved horizontally
  • 6 sprigs fresh basil, leaves only, chopped, plus extra to garnish
  • 4 sprigs fresh oregano, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 pinch chili flakes, to taste
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • fresh basil, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2678.7 kJ / 640.2 kcal
Protides
23 g
Glucides
63.7 g
Lipides
32.9 g
Graisses saturées
15 g
Fibre
4.5 g
Sodium
1385.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives