Appareils & accessoires
Paashaas apero-hapjes
Prép. 30min
Total 1h 30min
18 stuks
Ingrédients
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1.7 g
Calories
320 kJ /
77 kcal
Lipides
5 g
Glucides
6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Spookachtige snacks
1h 15min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
200 g ui karameliseren
40min
Lolly's
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Kruidenboter flatbreads
35min