Appareils & accessoires
Mediterraans Rozemarijnbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
12 portie
Ingrédients
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
211.7 mg
Protides
8 g
Calories
1072 kJ /
256 kcal
Lipides
8.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
35.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min