Appareils & accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
728.3 mg
Protides
44.3 g
Calories
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Lipides
62.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
2.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vanillevla met rabarber
50 Min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Béchamelsaus
15 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.