Appareils & accessoires
Vegan croissants met notenvulling
Prép. 20min
Total 2h 10min
12 porties
Ingrédients
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
30.4 mg
Protides
6.8 g
Calories
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
49.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Lactosevrije milkshake
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
400-500 g ui karameliseren
50min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Pas d’évaluation
Amandelcake
50min
Geraardbergse Mattentaarten
1h