Versions compatibles
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sos de roșii și busuioc
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 450 g roșii, din conservă
- 1 priză zahăr extrafin
- 1 linguriță sare de mare, fină
Gnocchi
- 1500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g gnocchi (timp de gătire 2-3 minute)
- 1 linguriță sare de mare, fină
- 5 frunze de busuioc proaspăt
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1701 kJ / 407 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 51.6 g
- Lipides
- 12.8 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 2430 mg
Recettes alternatives
Sos de mere
20 min
Fleică de porc brezată, în chifle moi (Gua Bao)
1h 20 min
Chiftele cu sos de ciuperci și vin
35 min
Sardine în papiote, cu salată de fasole verde
Pas d’évaluation
Profiterol
2h
Fulgi de ovăz cu compot de corcodușe
Pas d’évaluation
Coadă de bou gătită lent
Pas d’évaluation
Paste cu carne de porc și fasole
Pas d’évaluation
Salată colorată de orez cu ton
40 Min
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
55min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1h 15min