
Appareils & accessoires
Vegan Danish Pastries
Prép. 30min
Total 1h 15min
14 pieces
Ingrédients
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (optionnel)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Infos nut. par 1 piece
Calories
257.1 kcal /
1075.7 kJ
Protides
2.8 g
Lipides
14.3 g
Glucides
29.7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
90.5 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Ruby Bhogal
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande