Appareils & accessoires
Waldorfsallad på endiveblad
Prép. 25min
Total 30min
8 portioner
Ingrédients
-
endive600 g
-
kanderad ingefära20 g
-
pekannöt40 g
-
selleristjälk skuren i 5 mm bitar150 g
-
äpple (ca 100 g), urkärnad, skuren i fjärdedelar1
-
röd paprika (ca 150 g), urkärnad, skuren i bitar1
-
majonnäs30 g
-
rivet citronskal2 teskedar
-
citronsaft40 g
-
honung1 tesked
-
färsk timjan1 matsked
-
salt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
granatäpple urkärnad1
-
mikroblad10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
333.4 mg
Protides
2.2 g
Calories
565.1 kJ /
135.1 kcal
Lipides
7.2 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
18.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nyårsbuffé
11 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Stjärnpizza
Pas d’évaluation
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Gratinerad pilgrimsmussla
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Fyllda ägg
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Nötig Quinoasallad
Pas d’évaluation
Snabb Regnbågssallad
10min
Vårig grapefruktsallad
30min
Fänkålssallad
Pas d’évaluation
Citrongräs- och biffsallad
Pas d’évaluation
Potatisbullar med spenat
Pas d’évaluation