Lemon cupcakes with citrus syrup
TM6 TM5

Lemon cupcakes with citrus syrup

4.2 (145 évaluations )

Ingrédients

Cupcakes

  • 60 g white sugar
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 130 g butter
  • 2 eggs
  • 1 egg yolk
  • 170 g self-raising flour
  • 180 g coconut milk
  • 1000 g water

Citrus dessert syrup

  • 170 g white sugar
  • 15 g water
  • 60 g lemon juice (approx. 2 lemons)
  • desiccated coconut, toasted or untoasted, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1045 kJ / 249 kcal
Protides
3.4 g
Glucides
30.1 g
Lipides
13.2 g
Graisses saturées
8.8 g
Fibre
0.8 g
Sodium
181.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives