Appareils & accessoires
Baklava kaastaart
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optionnel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optionnel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
220.2 mg
Protides
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
34.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Funky Fusion
4 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
XXL kip pastei
1h 55min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Harira
7h