Carrot Cake
TM6 TM5 TM31

Carrot Cake

4.6 (315 évaluations )

Ingrédients

Cake

  • 300 g carrots, peeled and cut in pieces (3 cm)
  • 3 large eggs
  • 350 g brown sugar
  • 50 g sour cream
    ou 50 g crème fraîche
  • 160 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 250 g wholemeal flour
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 2 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp fine sea salt

Philadelphia Icing

  • 1 Tbsp granulated sugar
  • 1 orange, thin peelings of skin only
  • 300 g cream cheese, Philadelphia Original
  • 15 - 30 g honey, to taste

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1757.7 kJ / 420.1 kcal
Protides
6.1 g
Glucides
52.5 g
Lipides
21.4 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
1.8 g
Sodium
251.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives