Appareils & accessoires
Hamburger Buns with Stout Beer
Prép. 25min
Total 3h
12 portions
Ingrédients
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (optionnel) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (optionnel)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
415.3 mg
Protides
7.1 g
Calories
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
34.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Bread
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Peach Hand Pies
1 Std. 50 Min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Go-To Pizza Dough
1 Std.
Maple Pecan Tart
1 Std. 15 Min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Pretzel Bread
2 Std.