Appareils & accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Pas d’évaluation
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Ayam Masak Kicap
40min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min