Dou sha bao (red bean paste buns)
TM6 TM5 TM31

Dou sha bao (red bean paste buns)

4.3 (20 évaluations )

Ingrédients

Dou Sha (Red bean paste)

  • 150 g dried adzuki beans
  • 1000 g water, plus extra for soaking
  • 1 pandan leaf (see Tips)
  • 180 g white sugar

Bao (Buns)

  • 200 g full cream milk
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 20 g white sugar
  • 350 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 30 g vegetable oil
  • 1000 g water
  • 2 tbsp white vinegar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
619.9 kJ / 147.6 kcal
Protides
4.3 g
Glucides
27.3 g
Lipides
2.2 g
Graisses saturées
0.4 g
Fibre
1.3 g
Sodium
141.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives