Appareils & accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Prép. 30min
Total 1h 45min
4 stuks
Ingrédients
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
137.4 mg
Protides
14 g
Calories
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Lipides
56.8 g
Fibre
12.1 g
Graisses saturées
21.4 g
Glucides
160.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan jus
40min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Tunesische Chorba
45min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Chili non Carne
1h
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min