Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi sau 20 g ceapă galbenă
- 250 g carne de porc fără os, tăiată cuburi (3 cm) și uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă (vezi recomandare)
- 2 - 3 prize sare
- 2 - 3 prize piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 190 g
- Calories
- 1844.1 kJ / 439.1 kcal
- Protides
- 58 g
- Glucides
- 0.5 g
- Lipides
- 22.8 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 549.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mămăligă tradițională
1 Std.
Supă cu tăieței
1h 30min
Penne cu ton
30 Min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40 Min
Ragù de vită cu paste
30 Min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Pas d’évaluation
Sauté de sparanghel
15min
Salată de castraveți cu mărar și dressing de smântână
10min
Terci de orz
25min
Coaste de vită în stil tunisian
Pas d’évaluation